Alla inlägg under juni 2014

Av jagblirvi - 11 juni 2014 17:59


När jag satt och försökte koncentrera mig på jobbet tidigare idag så kände jag att det är extremt många och långa dagar från insemineringen till den dagen jag vet resultatet. Det har sin tjusning på ett sätt. Hoppet finns ju där. Det är lite spännande att se hur kroppen beter sig. Fundera, hoppas... och oroa sig. För ju närmare "resultatsdagen" jag kommer desto jobbigare blir det. Jag vill ju veta, samtidigt som jag bävar inför ett negativt besked. Oron för det senaste försöket finns ju, men framför allt oron för om jag kommer att lyckas nånsin. Hur länge kan jag försöka? Det gäller både ekonomiskt, ork och få det att fungera på jobbet. Men hur ska jag kunna ge upp??? Ger jag upp får jag inget barn. & utan barn... Det går inte att tänka på. Det går verkligen inte. Allt det som det innebär/medför.

Men i alla fall... En stund efter att jag suttit och funderat på jobbet så fick jag en liten blödning. Hittills har det inte blivit mer. Men det återstår att se. Jag blev riktigt överraskad faktiskt. Jag har känt nån slags visshet om att det lyckades den här gången. Jag har inte vågat följa den känslan eller tanken eftersom jag inte litar på mig själv. Det är inte kört än. Men inom de närmaste dagarna vet jag.

Jag borde vara inne och städa för det ser ut som jag vet inte vad och på fredag ska jag ha tjejmiddag här. Men just nu sitter jag i solen på min uteplats och har fullt sjå att inte börja böla. Men som sagt, det är inte kört än.

Tänk på mig!

Av jagblirvi - 8 juni 2014 08:52


En vecka sen insemineringen och ca en vecka kvar tills jag vet resultatet. Naturligtvis finns det i bakhuvudet hela tiden, men jag försöker att slappna av och inte dröja kvar vid tankarna för länge.

Av jagblirvi - 2 juni 2014 21:55


I ett par veckor har jag haft en positiv känsla inför det här försöket. Jag hade det igår och jag tror att jag har det idag med. Men kanske är det för att skydda mig själv från alltför stor besvikelse, men jag har lite funderingar på om inseminationen kanske skedde för tidigt. Jag har ägglossningsvärk nu. Det i sig säger inte så mycket. Jag har brukar ha det i flera dagar och jag vet ju inte när under de här dagarna som ägget släpper. Jag började känna av värken i lördags, så tredje dagen idag. Men det tjänar ju ingenting till att fundera så här egentligen, för jag vet ju inte när ägget släpper/släppte. Man kan ha ont/värk även när ägglossningen är över, så som sagt, de här tankarna tjänar ingenting till. ;) Dessutom kan det vara ingreppet vid inseminationen som jag känner av.


Förlåt att jag är lite rörig... Men jag vill ju tro på känslan som jag har haft, samtidigt som jag inte vill bli alldeles för besviken om det inte blir som jag vill och hoppas. 


Jag fyller 38 om drygt två veckor. Ett plus på stickan skulle vara den finaste present som går att få. Jag har blivit ombedd av min familj att skriva en önskelista. Jag brukar normalt inte ha speciellt svårt att komma på saker (paket är alltid kul ;) ), men i år känns det svårt. Det finns bara en sak jag verkligen önskar mig och det är ett barn. & det kan ju tyvärr ingen i familjen fixa åt mig. Men som sagt, paket är roligt trots allt så jag får nog ändå fundera ut lite fler saker... :)


Fortsätt håll era tummar!



Av jagblirvi - 2 juni 2014 01:33


Om ungefär två timmar bör jag vara hemma. Det ska bli otroligt skönt! :)

Dagen har gått väldigt bra. Färjan var lite sen imorse och det var väldigt mycket trafik i Danmark så jag fick ringa och meddela att jag blev lite sen. Bättre det än att behöva stressa när jag egentligen har haft hur mycket tid som helst idag. Insemineringen gick bra. Jag tog inte samma donator som föregående två inseminationer utan barnmorskan valde en åt mig. Många och pigga spermier så det såg bra ut. :)

Jag blev tipsad om att gå till hamnen och köpa glass och eftersom det var så himla fint väder så gjorde jag det. Det blev den största glass jag ätit i hela mitt liv tror jag. ;) Det har varit väldigt varmt idag och i stort sett vindstilla. En sån där dag när man bara vill hälla i sig vatten. Men eftersom toamöjligheterna är väldigt begränsade så har jag druckit så lite som möjligt. Det tar jag igen nu på färjan hem. :)

Jag försökte skapa mig lite tur också men det gick så där tror jag... Jag såg en nyckelpiga som jag försökte få upp på handen för att den sen skulle flyga iväg så att jag fick önska mig nåt. Men istället trillade/hoppade den ner på marken. Hmmm... ;)

På en av promenaderna träffade jag på lite kossor varav den på bilden nedan verkade gilla mig lite grann!


Om jag skriver lite osammanhängande så beror det på att jag är trött och linserna skaver. Ändå lyckades jag sova till och från i en halvtimme i bilen förut och jag har även lyckats slumra till i en obekväm ställning på färjan.

Jag har en bra känsla som jag hoppas stämmer. Om ungefär två veckor vet jag. & ni. :)

Av jagblirvi - 1 juni 2014 09:03


Sitter på färjan nu som går om en kvart. Vid kl 14 kan ni få hålla tummarna! :)

Presentation

Jag är en singeltjej vars högsta dröm är att bli mamma. Det är meningen med livet. År 2014 började mina försök att göra det till verklighet genom att åka till en klinik i Danmark. Här får ni följa min resa...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards